Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2015 година

Номинации в категория
"Здравословни рецепти"

Най-добър блог с вегетариански и веган рецепти

С подкрепата на La Garone

Наградата в категорията е осигурена от La Garone


Наградата в категория Здравословни рецепти на Годишните награди за кулинарни блогове 2015 за Най-добър блог с вегетариански и веган рецепти е осигурена с любезната подкрепа на La Garone
автор на кулинарния блог:

Емилия Георгиева

Интересни, здравословни, вегетариански рецепти, представени със стил и дързост. Разнообразие от вегански хитрини със семена, пресни плодове, смутита, вегански сладолед и най-различни зелени идеи.
автор на кулинарния блог:

Бианка Йовчева

Бианка е сред най-креативните и оригинални кулинарни блогъри в българското интернет пространство. Нейният уникален стил на готвене и поднасяне на рецептите я отличава от всички останали автори - рецептите й са цветни, изкусителни и пълни с аромати.
автор на кулинарния блог:

Здравка Кокалова

Домашно приготвена, свежа храна, създаваща усещане за уют с аромата, който носи. Здравка поднася ястията с усет към артистичното - самата тя е дизайнер и фотограф. Храната в блога е предимно здравословна, вегетарианска и веган, но присъстват и традиционни рецепти.
автор на кулинарния блог:

София Йотова

София Йотова – кулинарен ентусиаст, естет, фен на колоезденето, който много обича да чете в компанията на чаша червено вино и приятен джаз. Тя се вдъхновява от естетиката в кулинарията и искрено вярва, че храната придобива характера и настроението на този, който я приготвя.

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!