Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2015 година

Номинации в категория
"Визуално пиршество"

Блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling)

автор на кулинарния блог:

Диана Дойчинова

Един от кулинарните блогове с най-оригинални и стилно поднесени рецепти. В него можете да намерите и много полезна информация за българските традиции и празници. Всяка рецепта е представена с нейната история, разновидности и особености.
автор на кулинарния блог:

Ваня Георгиева

Първото, което впечатлява в блога на Ваня са естетиката и чистите кадри. Снимките и рецептите и са оригинални, стилни, направени са прецизно, професионално и красиво. Наистина впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Нели Колева

Мотото на Нели е "не се отказвайте!" В нейният блог тя споделя своите успешни кулинарни опити и експерименти и поднася всяка рецепта с вкус и усещане за светлина и композиция. В нейният блог може да намерите страхотни рецепти за сладкиши и вкусни ястия с месо.
автор на кулинарния блог:

Мина Ангелова

Мина Ангелова описва себе си като едно непораснало момиче, по пътя към средната възраст, с душа на гамен и бит на уседнал номад... В кулинарния свят тя е един от най-популярните и впечатляващи автори. Рецептите в нейния блог са смели, изтънчени и впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Даниела Динева

Дани е финансист по професия, но човек на изкуството по душа. Блогът е личното и пространство, където споделя вижданията си за храната, пътешествията или всичко, което я е развълнувало. Приготвя предимно десерти, но обича и печивата и да си цапа ръцете с брашно, и да усеща аромата на изпечения хляб.
автор на кулинарния блог:

Павлина

Павлина обича красивите неща, хубавата храна и най-вече негово величество десерта! Както сама се определя е "малко инат", но за нея трудните неща са интересни, има търпение за всички пипкави проекти и освен да готви, обича да шие и плете.
автор на кулинарния блог:

Бианка Йовчева

Бианка е сред най-креативните и оригинални кулинарни блогъри в българското интернет пространство. Нейният уникален стил на готвене и поднасяне на рецептите я отличава от всички останали автори - рецептите й са цветни, изкусителни и пълни с аромати.
автор на кулинарния блог:

Ина Георгиева

Сайтът на Ина е едно сладко изкушение - рецептите и са винаги впечатляващи и неустоими, поднесени със собствен почерк и стремеж към съвършенство. Майстор е на сладките вкусотии, но и солените и рецепти не са за пренебрегване - въобще - многопрофилен кулинарен блогър, с усет за красивото.

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!