Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2015 година

Номинации в категория
"Кулинарни пътешествия"

Най-добър блог, съчетаващ кулинарни рецепти и пътеписи

автор на кулинарния блог:

Аурелия Насирова

Аурелия мечтае за пътешествия и вкусна храна. За нея готвенето е едно голямо пътешествие. В блога си тя показвана читателите си местата, които посещавам, ястията които опитва и рецепти, които намира.
автор на кулинарния блог:

Мария Пепелджийска

Мария Пепелджийска е сред най-сладкодумните кулинарни творци в българското интернет пространство. В нейния блог се съчетават разкошни пътеписи и страхотни рецепти от местата, които е посетила и от които се е вдъхновила.
автор на кулинарния блог:

Екатерина Димитрова

Катерина обича живота, обича уюта и трансцедентността на гледането на падащите снежинки през прозореца, докато в камината пука огън. Има си уникален стил на снимане и специфичен ефект, който придава на снимките й лесно разпознаваема неповторимост. Дали пише рецепти или споделя някоя от разходките си из Банкя, блогът на Катерина е истинско богатство.
автор на кулинарния блог:

Румяна Босева

Лулу или Румяна Босева умее да открива красивото във всеки кадър и да поднася на своите читатели визуални и кулинарни шедьоври. В нейният блог се съчетават страхотни рецепти и фотографски пътеписи.
автор на кулинарния блог:

Екатерина Мирчева

Един от най-активно публикуващите блогове в българското кулинарно пространство. Местенце, в което винаги ще намерите по нещо - вдъхновение, кулинарна вещина, а също и огромна доза добро настроение. Катя е слънчева и лъчезарна и винаги блика от идеи, които поднася изящно и с вкус.

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!