Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2015 година

Номинации в категория
"Крилце или кълка"

Най-добър блог с рецепти с месо и дивеч

С подкрепата на Вашата месарница

Наградата в категорията е осигурена от Вашата месарница


Наградата в категория Крилце или кълка на Годишните награди за кулинарни блогове 2015 за Най-добър блог с рецепти с месо и дивеч е осигурена с любезната подкрепа на Вашата месарница
автор на кулинарния блог:

Пепа Стоева

От самото заглавие на блога си личи, че Пепа Стоева обича да готви с месо. Нейният блог е едно от най-популярните места за оригинални и разнообразни рецепти с дивеч и месни специалитети без конкуренция. Ако ви потрябва идея, съвет или рецепта - тук ще ги намерите.
автор на кулинарния блог:

Екатерина Мирчева

Един от най-активно публикуващите блогове в българското кулинарно пространство. Местенце, в което винаги ще намерите по нещо - вдъхновение, кулинарна вещина, а също и огромна доза добро настроение. Катя е слънчева и лъчезарна и винаги блика от идеи, които поднася изящно и с вкус.
автор на кулинарния блог:

Люси Евтимова

Люси е повече от кулинар - тя е творец. В нея се съчетават изтънчен гастроном, художник, музикант и фотограф. В блога й има разкошни рецепти и идеи, щури декорации, богатство на вкусове и много фантазия.
автор на кулинарния блог:

Драгомир Иванов

Драго има усет към храната в кулинарен, вкусов и естетически аспект. Блогът му е гастрономическо пиршество за небцето и очите. Той твори с размах, с няколко продукта, но с много любов и разбиране за добрата храна.
автор на кулинарния блог:

Ани Шакарян-Маринова

Ани Шакарян-Маринова е превърнала своята страст в хоби и предлага на читателите си необятен свят от предизвикателни рецепти, интересни идеи, импровизации и спиращи дъха вкусове. Богатството и разнообразието от рецепти във Вкуснотека са впечатляващи!

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!