Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2015 година

Номинации в категория
"Крилце или кълка"

Най-добър блог с рецепти с месо и дивеч

С подкрепата на Вашата месарница

Наградата в категорията е осигурена от Вашата месарница


Наградата в категория Крилце или кълка на Годишните награди за кулинарни блогове 2015 за Най-добър блог с рецепти с месо и дивеч е осигурена с любезната подкрепа на Вашата месарница
автор на кулинарния блог:

Ани Шакарян-Маринова

Ани Шакарян-Маринова е превърнала своята страст в хоби и предлага на читателите си необятен свят от предизвикателни рецепти, интересни идеи, импровизации и спиращи дъха вкусове. Богатството и разнообразието от рецепти във Вкуснотека са впечатляващи!
автор на кулинарния блог:

Екатерина Мирчева

Един от най-активно публикуващите блогове в българското кулинарно пространство. Местенце, в което винаги ще намерите по нещо - вдъхновение, кулинарна вещина, а също и огромна доза добро настроение. Катя е слънчева и лъчезарна и винаги блика от идеи, които поднася изящно и с вкус.
автор на кулинарния блог:

Пепа Стоева

От самото заглавие на блога си личи, че Пепа Стоева обича да готви с месо. Нейният блог е едно от най-популярните места за оригинални и разнообразни рецепти с дивеч и месни специалитети без конкуренция. Ако ви потрябва идея, съвет или рецепта - тук ще ги намерите.
автор на кулинарния блог:

Люси Евтимова

Люси е повече от кулинар - тя е творец. В нея се съчетават изтънчен гастроном, художник, музикант и фотограф. В блога й има разкошни рецепти и идеи, щури декорации, богатство на вкусове и много фантазия.
автор на кулинарния блог:

Драгомир Иванов

Драго има усет към храната в кулинарен, вкусов и естетически аспект. Блогът му е гастрономическо пиршество за небцето и очите. Той твори с размах, с няколко продукта, но с много любов и разбиране за добрата храна.

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!