Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2015 година

Номинации в категория
"Гозбите на баба"

Кулинарен блог, най-добре отразяващ традиционната българска кухня

С подкрепата на Крина

Наградата в категорията е осигурена от Крина


Наградата в категория Гозбите на баба на Годишните награди за кулинарни блогове 2015 за Кулинарен блог, най-добре отразяващ традиционната българска кухня е осигурена с любезната подкрепа на Крина
автор на кулинарния блог:

Екатерина Мирчева

Един от най-активно публикуващите блогове в българското кулинарно пространство. Местенце, в което винаги ще намерите по нещо - вдъхновение, кулинарна вещина, а също и огромна доза добро настроение. Катя е слънчева и лъчезарна и винаги блика от идеи, които поднася изящно и с вкус.
автор на кулинарния блог:

Петя Аргирова

Малкото свободно време, с което разполага Петя отдава изцяло на нейното тефтерче с рецепти. Рецептите са и лесни за приготвяне, но вкусни. Често приготвя рецепти от немската кухня, но често рецептите и са традиционно български.
автор на кулинарния блог:

Радост Р.

Радост не е професионален готвач и няма претенции за големи умения, но обича да готви и обикновено във всяко ястие влага по нещо от себе си. Рецептите, които ще намерите в блога и са лесни, практични и достъпни за всяка домакиня. Любител е на традиционната българска кухня, сладките изкушения и на всичко, създадено с много желание и любов.
автор на кулинарния блог:

Живка

Сайт, пълен с изпитани рецепти за вкусна храна. Зои е майстор на всякакви пити, погачи, питки – още при зареждането на блога й, от него лъхва аромат на печен хляб и домашно огнище.
автор на кулинарния блог:

Ина Петкова

Рецептите, представени в блога на Ина, са познати, лесни, практични, с достъпни продукти, приготвени и снимани от авторката. Част от тях са специално променени с продукти, достъпни у нас, за да бъде улеснен любителят кулинар, а вкусът да остане все така автентичен.
автор на кулинарния блог:

Гергана Аврамова

Ако обичаш да похапваш вкусно, а вкъщи няма кой да ти "завърти" една мусака, Супичка е точното място. Готвенето си е цяла наука, но има безброй вкусни, лесни и бързи рецепти, с които всеки може да се справи. С желание и търпение и рецептите на Супичка, резултатът винаги е чудесен.
автор на кулинарния блог:

Илиана Николова

Илияна приема готвенето като забавление, а не като задължение. Блогът й съдържа предимно традиционни рецепти, съобразени изцяло с вкусовите предпочитания на нейното семейство. Тя използва пресни и прости съставки, които са гаранция, че гозбите ще бъдат много вкусни!

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!