Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2015 година

Номинации в категория
"Бързо и вкусно"

Най-добър блог с практични ежедневни рецепти за цялото семейство

С подкрепата на Maggi

Наградата в категорията е осигурена от Maggi


Наградата в категория Бързо и вкусно на Годишните награди за кулинарни блогове 2015 за Най-добър блог с практични ежедневни рецепти за цялото семейство е осигурена с любезната подкрепа на Maggi
автор на кулинарния блог:

Екатерина Мирчева

Един от най-активно публикуващите блогове в българското кулинарно пространство. Местенце, в което винаги ще намерите по нещо - вдъхновение, кулинарна вещина, а също и огромна доза добро настроение. Катя е слънчева и лъчезарна и винаги блика от идеи, които поднася изящно и с вкус.
автор на кулинарния блог:

Гергана Аврамова

Ако обичаш да похапваш вкусно, а вкъщи няма кой да ти "завърти" една мусака, Супичка е точното място. Готвенето си е цяла наука, но има безброй вкусни, лесни и бързи рецепти, с които всеки може да се справи. С желание и търпение и рецептите на Супичка, резултатът винаги е чудесен.
автор на кулинарния блог:

Валя и Ирина

Всяка рецепта на авторките на блога - Валя и Ирина са щателно проверени и надлежно изпълнени и това ги прави и толкова популярни и търсени. Двете авторки предлагат на своите читатели лесни, интересни и вкусни рецепти за всеки ден.
автор на кулинарния блог:

Радостина Панчева

Блогът на Роси е от най-богатите, с вкусни и лесни рецепти за пухкави питки и невероятни козунаци: "слънчев блог, в който храната се превръща в еликсир". Тук тя е създала вкусен и многообразен свят, пълен с ястия, приготвени с много желание, въображение, майсторлък и настроение.
автор на кулинарния блог:

Ина Петкова

Рецептите, представени в блога на Ина са познати, лесни, практични, с достъпни продукти, приготвени и снимани от авторката. Част от тях са специално променени с продукти, достъпни у нас, за да бъде улеснен любителят кулинар, а вкусът да остане все така автентичен.
автор на кулинарния блог:

Петя Аргирова

Малкото свободно време, с което разполага Петя отдава изцяло на нейното тефтерче с рецепти. Рецептите са и лесни за приготвяне, но вкусни. Често приготвя рецепти от немската кухня, но често рецептите и са традиционно български.
автор на кулинарния блог:

Галина Петкова

Галя много обича да готви. За нея блогът и е като нейно детенце и много си го обича. Каквото прави го прави с много любов. Вдъхновява се от други кулинарни блогове, от книги, тефтерите на мама и баба, предавания...а там където се чувства сигурна - импровизира!

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!